Трьох офіцерів львівської військової академії підвищено в званнях

15:20 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Офіцери, які виконували завдання в зоні проведення антитерористичної операції, отримали посвідчення учасника бойових дій.

«Низка офіцерів Національної академії сухопутних військ отримали чергові військові звання та посвідчення учасника бойових дій», – повідомили сьогодні, 26 серпня, у вищому навчальному закладі, де також розповіли подробиці:

«Під час ранкового шикування начальник Національної академії сухопутних військ, генерал-лейтенант Павло Ткачук, вручив офіцерські погони, а також посвідчення учасника бойових дій вісьмом офіцерам. Зокрема, чергове військове звання «підполковник» отримав старший викладач кафедри тактики підрозділів бойового (оперативного) забезпечення – майор Дмитро Окіпняк, звання «майор» – викладач кафедри тактики підрозділів бойового (оперативного) забезпечення, капітан Валерій Малюк.

А лицарю ордена «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня лейтенанту Руслану Філіпсонову було вручено погони старшого лейтенанта. Також кілька офіцерів, які виконували завдання у зоні проведення Антитерористичної операції, отримали посвідчення учасника бойових дій..

Начальник навчального закладу, генерал-лейтенант Павло Ткачук, подякував особовому складові, який брав участь у військовому параді з нагоди 25-ї річниці Незалежності України у столиці держави – місті Києві. Він також повідомив, що в особові справи учасників параду буде внесена подяка від Президента України Петра Порошенка.

«Парадні розрахунки від нашого вишу були відзначені як одні із кращих, – зазначив начальник Академії. – Дякую командирам, курсантам за вашу відповідальність, дисциплінованість та сумлінне виконання поставлених перед вами завдань».

Генерал-лейтенант Павло Ткачук також подякував начальнику табірного збору первинної військово-професійної підготовки, полковнику Михайлові Івасюку, за чітку організацію занять і турботливе ставлення до курсантів й висловив сподівання, що 3-го вересня під час ритуалу складання Військової присяги першокурсники покажуть високий стройовий вишкіл перед особовим складом Академії та гостями урочистостей».

Про це повідомили сьогодні, 26 серпня, на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фоторепортаж з урочистості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів