У Львові агітували служити в Нацгвардії студентів

14:00 19 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Агітаційні групи 2-ї Галицької бригади й Львівського полку НГУ та військовий оркестр Західного територіального управління завітали на «Козацькі забави» до технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

Як повідомили сьогодні, 19 жовтня, в прес-службі Національної гвардії України (НГУ), у військових частинах її Західного оперативно-територіального об’єднання тривають «заходи, спрямовані на проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом до лав НГУ». Виїзні агітаційні групи, до складу яких входять офіцери по роботі з особовим складом, а також оркестри й ветерани військової служби, спілкуються з посадовцями, місцевими мешканцями та студентською молоддю, роздають їм рекламні буклети, листи й плакати, зміст яких стосується теми працевлаштування. 

Зокрема з метою інформування та залучення громадян на контрактну службу агітаційні групи 2-ї Галицької бригади й Львівського полку НГУ та військовий оркестр Західного територіального управління, взяли участь у заходах військово-патріотичного виховання «Козацькі забави» у технологічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка». У їх програму зазвичай входять такі цікаві козацькі змагання як бій на колоді, метання чобота, перетягування линви, козацький обід, приготований на вогнищі, але гості з НГУ внесли діловий штрих – інформували під час невеликої перерви про військову службу за контрактом: розповіли про службово-бойові завдання які виконують військові частини, аспекти соціально – правового захисту військовослужбовців, перспективи кар'єрного росту та переваги військової служби за контрактом.

А старший офіцер з організації дозвілля Центру культури та дозвілля Західного територіального управління НГУ, старший лейтенант Андрій Андрухів, наголосив: «Найголовніше – це можливість навчання у вищих військових навчальних закладах та здобуття спеціальності без відриву від служби. Можливість отримання первинного офіцерського звання військовослужбовцями сержантського (старшинського) складу, які мають вищу освіту. Без сильної, професійної і якісної армії неможливо подолати ворога, тому до лав військових повинні приходити справжні фахівці, які мають отримувати відповідну зарплатню та служити за контрактом». 

На завершення «Козацьких забав» військовий оркестр нацгвардійців подарував педагогічного колективу та учням коледжу концерт та святковий настрій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів