Новини Львова (cтор. 8157)

Фото для новини

16:50 26 вересня 2013 р.

У Львові - новий директор Музею народної архітектури і побуту "Шевченківський гай"

Новим директором Музею народної архітектури та побуту (Шевченківського гаю) призначено Романа Назаровця. Його кандидатуру на цю посаду було обрано в процесі відбору, який провело управління культури ЛМР. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Культура

Фото для новини

16:48 26 вересня 2013 р.

«Укрзалізниця» програла суд пасажиру «Хюндая»

Української Гельсінська спілки з прав людини (УГСПЛ) вважає, що «це рішення може стати прецедентним, адже досі пасажири не могли довести навіть своєї присутності в несправному потязі».

Кримінал

16:30 26 вересня 2013 р.

80 історій від свідків геноциду - в Інтернеті

80 історій від українців, які пережили страшний голод 1932-33 років, зберуть до 80-х роковин Голодомору. Спогади записали на відео та щодня на сайті проекту викладають по одному запису, так що 23 листопада — у День пам’яті жертв Голодомору — їх тут буде рівно 80. Про це інформує прес-ценрт Центру досліджень визвольного руху.

Історія

Фото для новини

15:55 26 вересня 2013 р.

В Україні готується масштабна амністія

На волю випустять тих, хто вже відсиділи більше половини терміну, не порушували тюремних умов, вперше потрапили до колонії й чий термін не перевищує трьох років.

Кримінал

Фото для новини

15:04 26 вересня 2013 р.

У центрі Львова буде транспортне кільце

Його облаштовують на перехресті вулиць Герцена, Фредра, Саксаганського й Драгоманова та проспекту Шевченка кільце для організації кругового руху автомобільного транспорту.

Ситуації

Фото для новини

14:08 26 вересня 2013 р.

Успіх у Вільнюсі залежить від Януковича і Тимошенко - Гриценко

Підписання угоди про асоціацію між Україною і ЄС залежить не від того, чи встигне ВР прийняти черговий закон з європейського пакету, а від порозуміння між двома політиками – Януковичем і Тимошенко. Через це сьогодні ймовірність успіху у Вільнюсі становить 50 на 50. Ситуація загостилася і погіршилася, оскільки перейшла в особистісну площину. Так сказав на прес-конференції у Львівському прес-клубі народний депутат, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Політика