65 проектів ОТГ на Львівщині отримають субвенцію

18:00 22 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській ОДА відбулось друге засідання комісії з оцінки проектних заявок, які можуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Як зазначили у департаменті економічної політики Львівської ОДА позитивний висновок комісії отримали 65 проектних заявок двадцяти двох об’єднаних територіальних громад Львівщини – Щирецька, Бабинська, Воле- Баранецька, Волицька, Воютицька, Дублянська, Жовтанецька, Кам'янка-Бузька, Луківська, Міженецька, Мостиська, Нижанковицька, Новокалинівська, Новоміська, Рудківська, Славська, Судово-Вишнянська, Тростянецька, Шегинівська, Бісковицька, Заболотцівська та Вільшаницька. Більшість розглянутих проектів вищевказаних громад направлені на капітальний ремонт доріг, придбання спецтехніки та реконструкцій приміщень».

«У 2018 році з державного бюджету передбачено 77 мільйонів гривень на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Ці кошти розподілено між 35 ОТГ Львівської області пропорційно чисельності сільського населення та площі громади», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів