Депутат нижньої палати російського парламенту визнав – РФ надає військову допомогу «ДНР» (відео)

00:35 25 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Член фракції Компартії в Держдумі Казбек Тайсаєв заявив у п’ятницю: «Військові Російської Федерації роблять все для того, щоб максимально надати сьогодні допомогу Новоросії».


Відео: «Министерство информации и связи ДНР»

Член фракції Компартії в Державній Думі (нижній палаті парламенту. – «ЩЛ») Росії Казбек Тайсаєв заявив на прес-конференції у Донецьку, що РФ надає військову допомогу так званій «Новоросії». Відео прес-конференції розповсюдила «прес-служба ДНР». Зокрема депутат російського парламенту парламенту стверджував:

«Ви знаєте, що наші військові Російської Федерації роблять все для того, щоб максимально надати сьогодні допомогу Новоросії. Напевно, тут немає жодної людини, яка могла б засумніватися в тому, що і комітетом з оборони (російської Держдуми, - Ред.), але і міністром оборони Сергієм Шойгу робиться все в рамках тих можливостей, що вони сьогодні є у Російської Федерації, і далі більше того, що вони могли б робити, роблять. Я думаю, що ця допомога буде тільки збільшуватися».

Повідомляючи про ц в п’ятницю з посиланням на інтернет-видання «Новости Донбасса», телеканал «Еспресо.TV» також додає від себе: «Нагадаємо, що президент Росії Путін постійно заявляє, що Росія не підтримує бойовиків на Донбасі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів