Депутатки Львівської міськради скинулися на ранець дитині нардепа Гопко (відео)

19:45 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як пояснила «свободівка» Ірина Шалаковська, «бідна» нардепка Ганна пожалілася, що їй нібито не вистачає зарплати депутата навіть на те, аби зібрати дитину до школи.

Депутатки Львівської міської ради від фракції ВО «Свобода» сьогодні на сесії передали через міського голову Андрія Садового ранець і шкільне приладдя для народного депутата Ганни Гопко. «Свободівка» Ірина Шалаковська пояснила при цьому зі сесійної трибуни:

«Бідна» Ганна Гопко пожалілася, що зарплати депутата не вистачає навіть на те, щоб зібрати дитину до школи. Звичайно, можливо, в неї просто немає на це часу, адже потрібно лобіювати великі пивні компанії та інтереси олігархів. Тому ми скинулися їй і придбали ранець для дитини».

Ірина Шалаковська також додала, що на зарплату нардепа можна не те що одну, а й десять дітей зібрати до школи, на відміну від середньої зарплати пересічної львів’янки. А після того, як міський голова Львова порадив передати Ганні Гопко шкільний ранець особисто, «свободівка» наполягла на тому, що він несе пряму відповідальність за перший номер у списку своєї партії.

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на «Соцпорталі», де також додали: «Нагадаємо, народний депутат від партії «Самопоміч» Ганна Гопко нещодавно заявила в ефірі одного з телеканалів, що народним депутатам треба підняти зарплату, бо вони не мають за що зібрати дітей до школи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів