Голову Львівоблради не запросили на Всеукраїнський форум місцевого самоврядування

17:48 24 березня 2017 р.

Сьогодні у Львові на стадіоні «Арена Львів» стартував V Всеукраїнський форум місцевого самоврядування, який цього року працюватиме 24-25 березня. Серед понад 500 учасників: міські голови, українські та іноземні експерти у сфері місцевого самоврядування, представники муніципалітетів та органів виконавчої влади, представники об’єднаних територіальних громад, а також представники міжнародних донорських організацій і дипломатичного корпусу, ініціативних громадських організацій та аналітичних центрів, Верховної Ради, Адміністрації Президента, Асоціації міст України.

«Рада, що форум відбувається саме у Львові. Адже наше місто останні 10 років – зразок розвитку, українськості і державності – часом не завдяки, а всупереч. Тішуся, що сьогодні на форумі є представники різних політичних сил – це означає, що задля місцевого самоврядування ми здатні об’єднати свої зусилля. Сьогодні місцеве самоврядування. як ніколи, отримує масу викликів, загроз, тисків і переслідувань. Як ніхто, про це можуть сказати міські голови різних міст України», - зазначила у вітальному виступі перша заступниця голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

А ось голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин у своєму блозі на сайті Zaxid.net написав, що він не одержав запрошення взяти участь у цьому Форумі місцевого самоврядування. Не запросили його організатори на цей захід також і голів районних рад Львівської області. Тому, що вони не є членами партії «Самопоміч», вважає Олександр Ганущин. Зі свого боку голова облради пообіцяв запросити міського голову Львова Андрія Садового, лідера «Самопомочі», 23-25 червня на – цитуємо О.Ганущина - «свій Форум місцевого розвитку у Трускавці». Сайт цього Форуму перебуває поки що у процесі розробки.

Нагадаємо, що основним організатором нинішнього форуму у Львові є Асоціація міст України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів