Львів’яни вшанували захисників України

12:00 14 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 14 жовтня, керівництво області разом із громадськістю, військовими, близькими й рідними захисників української держави вшанували з нагоди Дня захисника України та 75-річчя створення Української повстанської армії Героїв, похованих на полях почесних поховань Личаківського цвинтаря.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Спершу присутні урочисто поклали квіти до Меморіалу невідомому вояку Української повстанської армії, опісля – до могил борців за незалежність України, котрі спочивають на полі почесних поховань №67. Вшанували також й загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України та запалили лампадки на полі почесних поховань №76».

«Усі заходи відбувались за участі військовослужбовців роти почесної варти академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та в супроводі військового оркестру. Опісля священики відслужили чин панахиди за усіма загиблими, хто віддав своє життя за нашу державу», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів