Молодь утворить у Львові «Міст Єдності»

14:00 17 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

В облдержадміністрації оприлюднили програму відзначення на Львівщині Дня Соборності України.

У неділю, 22 січня, на Львівщині відбудуться урочисті заходів з нагоди Дня Соборності України. Зокрема – вшанування українських воїнів на Личаківському цвинтарі, громадське віче, спільна молитва за Україну у центрі міста, урочиста академія й молодіжна акція «Міст Єдності». Учнівська та студентська молодь прикрасить синьо-жовтими стрічками пішохідний міст над алеєю у парку «Погулянка», де залишатимуть побажання для України та міст.

Молоді люди також утворять «живий ланцюг» у пам’ять про Акт злуки. Кожен охочий зможе долучитись до акції та відчути себе частинкою великої та дружньої сім'ї, ім'я якій – Україна. Початок акції – о 14:00 .

У Львові урочисті заходи розпочнуться о 12:00 на Личаківському кладовищі з вшанування пам’яті борців за незалежність та територіальну цілісність України на полі почесних поховань № 67. Потім учасники заходів перейдуть до Меморіалу воїнам Української Галицької Армії та вшанують Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича.

Після покладання квітів до його каплиці на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища представники громадських організацій, студентська молодь та представники влади запалять лампадки до могил воїнів АТО. Згодом відбудеться чин екуменічної панахиди за тими, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність суверенність України.

О 14:00, з ініціативи громадських організацій патріотичного спрямування, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться громадське віче та спільна молитва за Україну. А о 16:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької з нагоди відзначення Дня Соборності України відбудеться урочиста академія.

Про це повідомили сьогодні, 17 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів