Путін відновить масштабні бойові дії після «легітимізації» псевдовиборів 2 листопада, – Ілларіонов

22:30 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Екс-радник російських президентів Андрєй Ілларіонов заявив у п’ятницю, що одразу після «легітимізації» виборів у так званих «ЛНР» та «ДНР» Путін відновить масштабні бойові дії в напрямку Бердянськ-Мелітополь та з території окупованого Криму.

Путін одразу після «легітимізації» виборів 2 листопада так званих «ЛНР» та «ДНР» відновить масштабні бойові дії. Про це сказав через скайп в ефірі «Шустер Live» Андрій Ілларіонов – екс-радник російських президентів Єльцина й Путіна, який перебуває в США.

На його думку, Путін цими виборами 2 листопада у терористичних республіках хоче порушити порядок денний та зірвати мінські домовленості. Більш того, він незадоволений парламентськими виборами та продовженням дії санкцій Заходу.  

За словами Ілларіонова, Путін відновить масштабні бойові дії по напрямках Бердянськ-Мелітополь та з території окупованого Криму. Інтернет-видання «Politic.Kiev.Ua», яке передає заяву екс-радника російських президентів, також додає6 «Нагадаємо, буквально сьогодні Росія привезла черговий «гумконвой», де не виключено, що привозилася зброя для війни».

Як інформував «Щоденний Львів», військовий аналітик групи «InformNapalm» Артем Василенко та її координатор Роман Бурко стверджували, що російські окупанти готують свій повномасштабний наступ на Донбасі під виглядом «Армії ДНР», координатор спільноти «Інформаційний Спротив»Дмитро Тимчук повідомив, що на Донбас перекидають на бронетехніці замасковані під «ополченців» підрозділи російської армії, й що в Росії масово повертають з відпусток військових, а в Тельманівському районі Донеччини відзначається висування до переднього краю бронегрупи російсько-терористичних військ, керівник проекту «Digests & Analytics Ukraine» Вадим Хомаха повідомив, що Україні висунули ультиматум – якщо не надасть коридор до Криму, то проб’ють ракетами й танками, й додав: «Щодня в Україну заходить від 100 одиниць техніки. Кількість людей порахувати неможливо – далеко не всі проходять через пункти пропуску», екс-нардеп Олександр Бригинець повідомив у п’ятницю, що, за його даними, Путін почне повноцінну війну проти України 4 листопада, у сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється, що Путін продовжує перекидати на Донбас особовий склад і техніку наступального характеру, мати одного з російських військових повідомила інтернет-виданню «Забайкалье.Инфо», що Путін відправив воювати в Луганськ забайкальських контрактників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів