Російський політолог прогнозує недовговічність «речей, які робляться військовою силою і агресією»

23:45 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Провідний співробітник Центру Карнегі у Москві Лілія Шевцова пояснила також у п’ятницю: «Якою мірою Росії вдасться зберегти Крим? Це багато в чому залежить від позиції України, яка зараз має побудувати свою нову, успішну державу і стати цивілізаційним прикладом успіху для жителів Криму».

Подальша доля Криму багато у чому залежить від того, якою у майбутньому стане Україна, від позиції Європи і від того, як Росія фінансово підтримуватиме життєдіяльність півострова. Про це в заявила сьогодні, 31 жовтня, в інтерв'ю агенції «Укрінформ» політолог, провідний співробітник Центру Карнегі у Москві Лілія Шевцова.

«Якою мірою Росії вдасться зберегти Крим? Це багато в чому залежить від позиції України, яка зараз має побудувати свою нову, успішну державу і стати цивілізаційним прикладом успіху для жителів Криму. Велика роль у цьому відводиться і позиції Європи – якою мірою вона наполягатиме на поверненні Криму Україні і повазі принципу територіальної цілісності. І, нарешті, багато в чому усе залежатиме від того, як довго убожіючий російський бюджет буде здатний виділити гроші на підтримку життєдіяльності Криму», – пояснила Шевцова.

Вона також висловила переконання, що «речі, які робляться військовою силою і агресією у XXI столітті, недовговічні». Про це повідомляється в п’ятницю на сайті агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів