Школярі з Трускавця подарували львівським десантникам позашляховик

15:50 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Як повідомили в обласному військовому комісаріаті, «у курортному Трускавці, що на Львівщині, учні однієї з середніх загальноосвітніх шкіл внесли свій посильний вклад у перемогу над бандами фейкових утворень, що отаборилися в деяких східних районах Донбасу».

«У курортному Трускавці, що на Львівщині, учні однієї з середніх загальноосвітніх шкіл внесли свій посильний вклад у перемогу над бандами фейкових утворень, що отаборилися в деяких східних районах Донбасу», – повідомили сьогодні, 5 березня, на сайті Львівського обласного військового комісаріату, конкретизуючи при цьому:

«У період новорічних канікул група школярів та вчителів відвідала розташування 80-ї окремої аеромобільної бригади (зі Львова. –«ЩЛ»). Учні підготували для бійців особливий вертеп та концерт з патріотичними піснями та віршами.

Під час екскурсії вони ознайомилися з новітньою історією військової частини, завданнями, що доводиться виконувати десантникам Високомобільних десантних військ. Відвідали заняття, ознайомилася з побутовими умовами.

Після екскурсії молоді трускавчани настільки перейнялися справою захисту Вітчизни, що вирішили у свій спосіб долучитися до неї – подарувати десантникам автомобіль для виконання бойових завдань в межах Антитерористичної операції. Впродовж останніх двох місяців частину коштів на потужний позашляховик їм вдалося зібрати самостійно, а решту додали небайдужі городяни.

Завдяки нещодавнім змінам у законодавстві авто досить швидко і за помірну ціну було придбано в одній з країн Євросоюзу. Аби машина не підвела в зоні АТО було проведене технічне обслуговування та підготовка.

Передавали автомобіль урочисто в школі. Перед цим діти усіх класів самостійно розфарбували позашляховик у «камуфляж».

Машину назвали «Котигорошко», адже це український герой, який перемагає усіх недругів. Приймати авто приїхав учасник АТО, захисник Донецького аеропорту майор Віталій Мульський.

До речі, офіцер –  випускник цього навчального закладу. За його словами, тут навіть за радянських часів виховували українських патріотів.

Саме це і вплинуло на вибір професії. Десантник був гордим за свою школу та підростаюче у ній майбутнє покоління та висловив впевненість, що з такою підтримкою Український народ обов’язково переможе».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів