Сьогодні рашисти вже здійснили на Донбасі одинадцять хаотичних провокаційних обстрілів

15:25 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «BBC Україна»

У прес-центрі АТО повідомили в середу:«Мета терористів – спровокувати українські війська на порушення умов Мінського протоколу, скомпрометувати законну владу та виставити українську армію в очах мешканців міст та сіл, тимчасово окупованих територій, як агресорів».

У прес-центрі АТО повідомили повідомили сьогодні, 26 листопада, такі останні новини з нав’язаної Росією неоголошеної війни:

«Ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції упродовж дня не зазнала суттєвих змін. Бойовики продовжують спроби атак по підрозділах сил АТО та мирних мешканцях Донбасу.

На даний час терористи 11разів застосовували гарматну артилерію, міномети та реактивні системи залпового вогню, стрілецьку зброю для ведення вогню по позиціях наших військ. Хаотичність обстрілів свідчить про розосередженість дій терористів, неузгодженість їхніх підрозділів та відсутність будь-яких стратегічних планів.

Вогонь, який ведеться, має характер виснажуючого. Мета терористів – спровокувати українські війська на порушення умов Мінського протоколу, скомпрометувати законну владу та виставити українську армію в очах мешканців міст та сіл, тимчасово окупованих територій, як агресорів.

Ворожа активність спостерігалась на Луганському, Первомайському, Донецькому, Дебальцевському напрямках. Зокрема, в районі населеного пункту Станиця Луганська було зафіксовано роботу ворожого снайпера.

На щастя, втрат серед особового складу наших підрозділів не має. Наступний вихід снайпера на позиції стане останнім. Вжито заходів щодо контрснайперської боротьби. 

Залпи артилерії та мінометів сьогодні лунали в околицях населених пунктів Попасна, Золоте, Кримське, Авдіївка, Веселе, Новокалинове, Полтавське, Шуми. Ситуація навколо міста Маріуполь залишається під контролем наших військ. Обстрілів не було. Вжито необхідних заходів для якісного контролю над пересуванням військ противника та охорони основних магістральних шляхів

Українські війська продовжують готуватися до виконання бойових завдань у зимовий період. Проводиться дообладнання польових таборів та пунктів дислокації. Триває обслуговування та регламентні роботи озброєння та військової техніки. Забезпечення речовим зимовим майном відбувається у відповідності до норм та за планами поставок».

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів