Третього Майдану Україна не витримає, – кандидат в нардепи від «лівих» сил

12:20 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Про під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив №1 у виборчому списку політичної партії «Блок лівих сил України» Володимир Шемаєв.


Відео: Львівський прес-клуб

За його словами, їхня партія передбачає не стільки побудову соціалізму в науковому розумінні, скільки – європейський соціалізм, де представлені  інтереси людини і де немає жебраків і олігархів.

- Що ж стосується консолідації з Росією, то поки не буде звільнений Крим, поки не будуть відведені воєнізовані бригади з території Донбасу, повноцінних відносин з Російською Федерацією чи з Кремлем бути не може. Але ми не вважаємо пересічних російських громадян ворогами, - каже Володимир Шемаєв.

За його словами, це досить велике горе, що за 10 місяців після перемоги Революції Гідності, новий уряд не показав українцям покращення в судовій реформі, в реформуванні правоохоронної системи, в плані соціально-економічного становища громадян.

- Сьогодні в Україні йде дві війни. Перша – на сході, проти зовнішнього агресора, а друга – війна між олігархами. І ми бачимо, як пани чубляться, а в народу чуби тріщать. Але третього Майдану наша країна може не витримати, - кандидат від лівих сил пропонує виходити з ситуації за домовленостями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів