У ЛМР досягли компромісу щодо прапора УПА

09:45 22 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Депутатам Львівської міськради запропонують затвердити на сесії дев’ять пам’ятних дат в історії національно-визвольної боротьби українського народу, в які на флагштоках біля міської ради та біля районних адміністрацій міста поряд із національним прапором буде вивішуватись червоно-чорний.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 22 березня: «У Львівській міській раді досягли компромісу щодо використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу. Відповідна ухвала вчора була проговорена і погоджена з головами фракцій і сьогодні буде розглядатись на сесії міської ради».

«Ухвалою сесії буде затверджено дев’ять пам’ятних дат в історії національно-визвольної боротьби українського народу, в які на флагштоках біля міської ради та біля районних адміністрацій міста поряд з національним прапором буде вивішуватись червоно-чорний. Також, відповідно до ухвали, затвердженої на минулій сесії, у визначені дні буде розміщена символіка, пов’язана з іншими визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті борців, зокрема, символіка Збройних Сил України, Пласту та інша», – поінформували також у міськраді.

«У дні, коли сесія міської ради буде збігатися з визначеними дев’ятьма датами, в сесійній залі буде розміщено червоно-чорний прапор», – доповнили у прес-службі Львівської міськради та опублікували «Перелік дат, пов’язаних із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшанування пам’яті борців за незалежність України, у які поруч з Державним прапором України вивішується червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби українського народу на території Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів