У Львівській міськраді створено депутатську групу «УКРОП» (оновлено, відео)

19:34 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Вихідці з фракції ВО «Свобода» в ЛМР закликають долучилися до них.

«У Львівській міськраді створено  депутатську групу «Українське об'єднання патріотів «УКРОП» у Львівській міськраді», – оголосили в четвер на сесійному засіданні міської ради депутати. Групу сформували вихідці з фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді – Іван Гринда, Святослав Макітра, Тарас Семущак, Сергій Подолинний та Андрій Хомицький.

Всі вони вийшли із фракції «Свободи» після парламентських виборів і створили депутатську групу «Львів європейський». А депутат Андрій Хомицький повідомив: 

«Члени групи планують йти на місцеві вибори від партії «УКРОП». Ми також працюємо над тим, щоб до групи «УКРОП» долучилися й інші депутати Львівської міськради», – розповів він. Депутати, які увійшли до нової групу, залишаються членами групи «Львів європейський».

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна». Натомість на «Соцпорталі» розповіли в четвер:

«Сьогодні, 27 серпня, на початку чергового засідання Львівської міської ради було оголошено про створення нової депутатської групи «УКРОП». Депутати з фракції «Свобода» своєрідно відреагували на таку новину, подарувавши членам новоствореної депгрупи два пакети гречки. Таким чином, депутати вирішили нагадати про поширений метод непрямого підкупу, який партія «УКРОП» застосовувала на липневих виборах у Чернігові».

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на «Соцпорталі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів