У Львові допомогу українським силовикам сприяє доправляти в «зону АТО» координаційний центр

22:55 23 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Західна інформаційна корпорація

Номер його телефону: 066 924 75 62, 093 436 99 42, 098 234 95 29.

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 23 липня, в повідомленні «У Львові координаційний центр допомагає доправляти допомогу у зону АТО»:

У Львові уже півтора місяця діє координаційний центр, який допомагає благодійникам відправити необхідні речі у зону АТО.

Як розповів сьогодні, 23 липня, на прес-конференції керівник Львівського координаційного центру допомоги фронту Олег Пелехатий, їхній центр співпрацює і з іншими організаціями, що допомагають силовикам. Вони не просто збирають необхідні речі, які відправляють у зону АТО, а й дають змогу благодійникам зв’язатися із військовими, щоб напряму передати усе необхідне.

«Ми намагаємося зробити так, щоб речі, які звідси відправляють у зону АТО туди потрапили. Ми запрошуємо людей, які хочуть допомогти і тих, хто кому потрібна допомога: це міліція, військові, спецпідрозділи», – розповів Олег Пелехатий.

Він зазначив, що силовики зараз найбільше потребують засобів гігієни, бронежилетів, касок, холодильників, продуктів харчування. Усе це активісти передають військовими, які вирушають у зону АТО. Крім того, зі Львова на схід також їздять буси.

Заступник голови Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО Михайло Кот розповів, що за час роботи координаційного центру вдалося передати 24-тій бригаді бензогенератор, білизну, рушники, печиво, засоби гігієни, сигарети; спецпідрозділам «Грифон» та «Альфа» – каремати, спальні мішки та продукти.

Бажаючі допомогти війську можуть звернутися у координаційний штаб за номером тел.: 066 924 75 62, 093 436 99 42, 098 234 95 29»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів