У Львові о 17.00-19.00 біля пам’ятника королю Данилові – збір допомоги військовим шпиталям (трансляція)

16:37 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lluchkevych

Організатори акції наголошують, що пораненим воякам українського війська дуже потрібні еластичні бинти, нестерильні рукавиці, паперові рушники та одноразові пелюшки у великих кількостях.


Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 29 липня, в повідомленні «У Львові збиратимуть благодійну допомогу військовим шпиталям. Пряма трансляція на ZIK.UA о 17:30»:

«Сьогодні, 29 липня, у Львові громадські активісти на площі біля пам’ятника королю Данилові (пл. Данила Галицького) збиратимуть речі для польового шпиталю в місті Щастя Луганської області та для Львівського військового шпиталю. Організатори акції наголошують, що пораненим воякам українського війська дуже потрібні еластичні бинти, нестерильні рукавиці, паперові рушники та одноразові пелюшки у великих кількостях.

Окрім цього, волонтери оголосили збір коштів на купівлю сепаратора клітин крові для аутотрансфузії марки «Dideco Electa», в якому має потребу Центральний військовий клінічний госпіталь Західного оперативного командування у Львові. На місці події працюватиме репортер телеканалу ZIK Оксана Маруняк. Stream-трансляцію дивіться на головній сторінці сайту ZIK.UA».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів