У Вербну неділю в Самборі на Львівщині нагородять одинадцятьох військових. Шістьох із них – посмерно

23:05 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у вівторок в прес-службі облдержадміністрації, 5 квітня на честь Героїв звучатиме духовна музика заключного концерту акції «Тобі, Господи!» у виконанні кращих виконавців Львівщини.

У Вербну неділю, за тиждень до Великодніх свят, учасники АТО отримають державні нагороди, присвоєні Указом Президента України.  Церемонія урочистого вручення ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та орденів «За мужність» ІІІ ступеня героям, які зазнали поранень у боях, та родичам полеглих відбудеться в залі органної та камерної музики Самбора.

Того ж дня на честь Героїв звучатиме духовна музика заключного концерту акції «Тобі, Господи!» у виконанні кращих виконавців Львівщини. Захід розпочнеться о 16:00.

Указом Президента України № 109/2015 «Про відзначення державними нагородами України» нагороджено вояків військових частин, що дислокуються в Самборі – Вадима Миколайовича Суского, Ігоря Євгеновича Бжостовського, Івана Івановича Вільху, Миколу Андрійовича Грічешкіна, Ігоря Андрійовича Деркача, Володимира Павловича Дорошенка, Богдана Богдановича Заріцького, Романа Михайловича Малецького, Андрія Андрійовича Струся, Ігоря Романовича Шубака та Василя Ярославовича Вовка. Шість із них – посмертно.

Про це повідомили сьогодні, 31 березня, в прес-службі облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів