За дев’ять місяців минулого року на Донбасі загинули 627 російських військових, – ГУР (відео, оновлено)

21:05 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: odnako.su

За даними Головного управління розвідки міністерства оборони України, в зоні АТО поранили торік зі січня по вересень 2155 російських військовослужбовців.

За дев’ять місяців 2015 року на Донбасі загинули 627 російських військових. Крім того, на фіксується тенденція до зростання кількості випадків загибелі громадян РФ, з початку цього року загинули 42 людини.

Про це повідомив сьогодні, 5 лютого, на брифінгу в Києві  представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Вадим Скібіцький. Дослівно ж він поінформував: «У розпорядженні Головного управління розвідки після проведеної роботи є документи, які реально підтверджують загибель або поранення російських військовослужбовців на території України. Ми провели такий аналіз і чітко встановили статистичні дані щодо загиблих та поранених за період з січня по вересень 2015 року.

За даними ГУР, за цей період на території України зі складу 1-го та 2-го армійських корпусів загинуло 627 осіб, отримали поранення різних ступенів 2155 осіб. Інформація стосується росіян, які загинули під час ведення бойових дій, і входили до складу 1-го та 2-го армійських корпусів російських окупаційних військ.

На сьогодні відмічається тенденція до збільшення загибелі російських громадян на території Донбасу. За наявною інформацією, тільки з початку 2016 року 42 громадянина РФ загинули на окупованій території на Донбасі».

Про це повідомляється сьогодні, 5 лютого, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів