Знищено 16 РСЗВ, 9 танків, 6 військових літаків і по 4 БМП та бойових гелікоптерів колаборантів Росії, – Міноборони (+відео)

13:05 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-службі Міністерства оборони повідомили у вівторок: «Напередодні підрозділами Збройних сил України було знищено 4 танка, 9 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ «Смерч», 12 РСЗВ «Град», 18 одиниць автомобільної техніки, один літак Л-39, 2 літака АН-2, один ЯК-52, 2 літака ЯК-50 та 4 гелікоптери МІ-24».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-службі Міністерства оборони інформують сьогодні, 27 січня, в повідомленні «Бойовики продовжують зазнавати втрат»:

«У ході ведення бойових дій усі намагання бойовиків атакувати позиції українських військовослужбовців у районі Нікішине, Рідкодуб, Новоіванівка, Новогригорівка, у напрямку Попасної, а також населених пунктів Водяного, Опитного, Мар’їнки та Майорська були відбиті. Терористи понесли значні втрати живої сили та техніки.

За останню добу, з 26 на 27 січня у ході бойових дій українськими військовими знищено 4 бойові машини, 5 САУ та 7 одиниць автомобільної техніки. Напередодні, підрозділами Збройних сил України було знищено 4 танка, 9 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ «Смерч», 12 РСЗВ «Град», 18 одиниць автомобільної техніки, один літак Л-39, 2 літака АН-2, один ЯК-52, 2 літака ЯК-50 та 4 гелікоптери МІ-24».

Про це повідомляється у вівторок на сайті Міноборони. Натомість інтернет-видання «Українська правда» передає сьогодні, 27 січня, в повідомленні «Сили АТО знищили військову авіацію бойовиків»:

«Підрозділи збройних сил України провели спецоперацію, в результаті якої були знищені літаки та бойові вертольоти бойовиків. Про це «Українській правді» розповів в.о керівника прес-центру Генштабу Владислав Селезньов.

«В зоні АТО в результаті проведеної спеціальної операції знищено авіатехніку бойовиків. Це та сама техніка, якою  хвалилися бойовики, які розповідали, що в них є авіація, яку вони планували використовувати проти наших сил, що перебувають в районі проведення АТО», – сказав Селезньов.

Він не уточнив, де саме знаходиться аеродром, зазначивши, що ця інформація закрита. «Це ворожа техніка. МІ-24 - це бойова техніка», – уточнив він.

Міноборони у свою чергу повідомило, що напередодні, підрозділами Збройних сил України було знищено 4 танка, 9 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ «Смерч», 12 РСЗВ «Град», 18 одиниць автомобільної техніки, один літак Л-39, 2 літака АН-2, один ЯК-52, 2 літака ЯК-50 та 4 гелікоптери МІ-24.

Як відомо, кілька днів тому російський телеканал «Lifenews» показав сюжет під назвою « У сил Новороссии появилась поддержка с воздуха».

Про це повідомляється у вівторок на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів