У Львові прибиратимуть Замарстинівський лісопарк

18:00 7 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У ЛМР наголосили в п’ятницю, що «містяни не чекають, склавши руки, на кошти від міста».

У прес-службі Львівської міськради повідомили що завтра, в суботу, 8 жовтня, активісти збиратимуться о 10.00 біля входу у Замарстинівський лісопарк з боку школи №81 на вулиці Мазепи, 1а, щоб прибрати його. Відтак, закликають львів’ян приєднатися до них. 

«Громада вулиці Замарстинівська подала проект щодо відновлення Замарстинівського парку на вулиці Мазепи, 1 на «Громадський бюджет» Львова. Голосування ще не відбулося, проте містяни не чекають, склавши руки, на кошти від міста – йдеться також у повідомленні. 

«Спільними зусиллями мешканців прилеглих вулиць, учнів та вчителів ССЗШ №81 імені Петра Сагайдачного та ЛКП «Зелений Львів» завтра власноруч прибиратимуть парк. Після реалізації проекту у рамках «Громадського бюджету» парком зможуть користуватися усі вікові групи населення: активна молодь, матусі з малими дітьми, старші люди, люди з особливими потребами, мешканці із собаками, школярі, спортсмени і навіть туристи», – додали в міськраді. –  Мішки, граблі та мітли охочим долучитись до прибирання нададуть організатори, також можна приносити свій інвентар. Координатор – пані Оксана, її телефон – (097) 649-47-08».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів