Депутати ЛМР затвердили Комплексну екологічну програму Львова

15:00 27 квітня 2017 р.

У четвер, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради було ухвалене рішення про затвердження Комплексної екологічної програми на 2017-2022 роки для міста Львова.

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Програму затвердили з врахуванням змін».

Заступник начальника управління екології та ландшафтного планування, начальник відділу екології та благоустрою Львівської міської ради Наталія Партика запевнила під час виступу на сесії ЛМР: «Програма розроблена з урахуванням чинного природоохоронного законодавства України. Проект пройшов громадські слухання, всі зауваження внесені до остаточного звіту. Програма отримання погодження депутатських комісій». 

У міськраді також розповіли: «Рішення про затвердження Комплексної екологічної програми міста затвердили з урахуванням змін, котрі запропонувала депутат міської ради Ірина Оршак: доповнення пункту програми 5.5 словами: «Обрізка гілок, уражених паразитами дерев «омела біла»; доповнення програми пунктом 1.5, де зазначено: «Започаткування щорічного конкурсу проектів пропозицій від мешканців міста Львова «Джерело життя», щодо реконструкції і оновлення джерел міста»; доповнення програми пунктом 3.7, де зазначено: «Створення умов щодо зменшення тари і упаковки в закладах торгівлі при продажі товарів для зменшення генерування сміття».

«Увесь перелік заходів реалізації Комплексної екологічної програми на 2017-2022 роки для міста Львова можна переглянути за посиланням», – повідомили також сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів