ДСНС попередила про грози на Львівщині

13:20 17 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України закликають не ходити попід розлогими деревами й триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України опублікували сьогодні, 17 серпня, «Штормове попередження», в якому зазначили: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, 17 серпня на території області – мінлива хмарність, місцями – короткочасні дощі й грози. Впродовж дня вітер – південно-східний 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 27-32° тепла».

Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook», де також закликають дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо – під час перебування на вулиці: «Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів