Львівський гідрометцентр попередив про грози, град і шквали

09:15 27 квітня 2017 р.

Синоптики прогнозують негоду й в п’ятницю та суботу.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили в четвер, 27 квітня, що сьогодні місцями очікуються короткочасні дощі, грози й град. Вітер буде південно-західний, із переходом на північно-західний, а сягатиме 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями – пориви, а в окремих районах під час гроз – шквали 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 16-21° тепла, в другій половині дня – зниження (починаючи з заходу області) до 10-15° тепла.

Натомість у Львівській міськраді попередили вчора ввечері, що, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, й в п’ятницю, 28 квітня, також прогнозуються місцями короткочасні дощі й грози, а вдень подекуди – град. Вітер буде південний 7-12 метрів за секунду, вдень місцями – пориви та шквали 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 7-12° тепла, вдень – 20-25° тепла.

Натомість у суботу, 29 квітня, вночі та вранці очікуються короткочасні дощі, грози, а вдень подекуди – невеликий дощ. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 9-14° тепла, вдень – 13-18° тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів