Львівський гідрометцентр застерігає про високу пожежну небезпеку

17:18 15 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У Львові виникли цього року 61 пожежа сухої рослинності й 16 – на тофовищах

У міськраді повідомили сьогодні, 15 серпня: «За прогнозом Львівського гідрометцентру, 16-19 серпня на території Львівської області й Львова місцями – висока пожежна небезпека четвертого класу. Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради нагадує, що висока пожежна небезпека в умовах виникнення загорання сухої рослинності, лісових насаджень і торфу, може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей. Тому слід дотримуватись правил пожежної безпеки та обережно поводитись з вогнем.

«Цього року у Львові обліковані вже 61 пожежа сухої рослинності та 16 пожеж на тофовищах. Близько 90% таких пожеж спричиняє людська недбалість», – поінформували також у міськраді.

«16 сепрпня синоптики прогнозують у Львові мінливу хмарність без опадів. Вночі та вранці – слабкий туман. Вітер – східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 11-13° тепла, вдень – 27-29° тепла», – повідомили також у міськраді.

«17 серпня очікується вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями – короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці місцями – туман. Вітер – східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 13-18° тепла, вдень – 27-32° тепла», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів