Синоптики попередили львів’ян про грозу й пориви вітру

09:28 24 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, негода не відчепиться від Львова щонайменше впродовж трьох днів.

У Львівській міськраді повідомили напередодні: «За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра у Львову очікуються пориви вітру до 20 метрів за секунду, а вночі – гроза».

У міськраді також конкретизували: «24 червня у Львові синоптики прогнозують вночі короткочасний дощ, грозу. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 13-15° тепла, вдень – 22-24° тепла».

«У неділю, 25 червня, за прогнозами синоптиків, буде без опадів, лише в другій половині дня місцями – короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди – туман. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 10-15° тепла, вдень – 24-29° тепла», – поінформували також у міськраді.

«У понеділок, 26 червня, синоптики прогнозують вночі по всій території, вдень місцями – короткочасні дощі, грози. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 9-14° тепла, вдень 22-27° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів