Синоптики прогнозують у Львові сильний мокрий сніг

18:00 15 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, вранці й вдень у суботу, 16 грудня, у Львові очікується сильний, а на півдні Львівської області – дуже сильний мокрий сніг та сніг.

Про це повідомили сьогодні, 15 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «16 грудня синоптики прогнозують у Львові дощ із переходом у мокрий сніг, вранці та вдень – сильний; налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця. Вітер – північний, 7-12 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря впродовж доби – 0-2º тепла».
«17 грудня синоптики обіцяють часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6º морозу, вдень – від 3º морозу до 2º тепла», – поінформували також у міськраді.
18 грудня у Львові часом – невеликий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8º морозу, вдень – від 4º морозу до 1º тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів