У Залізничному районі Львова висадили 1099 дерев і кущів

18:50 26 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Наступного тижня також плануються висадки.

У відділі комунального господарства Залізничної районної адміністрації Львова повідомили сьогодні, 26 квітня, що у ньому з кінця березня й до сьогодні висадили 1099 дерев та кущів. Наступного тижня також плануються висадки.

Зокрема, на території громадського простору  на вулиці Широкій (№№88-100) – 45 саджанців форзицій, чотири – сосни, один – клену сріблястого, три – сакури «Канзан», дві – яблуні райські, по 10 – деренів білих та ялівців козацьких. Натомість у сквері на вулиці Ряшівській – по 10 саджанців бузку «Каліфорнія Роуз» й бузку «Мадам Лемуан», п’ять – клену «Фламінго», три – верби білої й верба цільнолистої, по два – верби «Матсудани» тсуги канадської, 10 – пухироплідника, 160 – спірея, а п’ять – верби козячої.

На інших вулицях Залізничного району також провели роботи з озеленення. Зокрема, 50 саджанців слива «Піссарді» з’явилися на вулиці Яворницького (заміна рядової посадки), 14 саджанців клена «Роял Ред» – на вулиці Сяйво (заміна рядової посадки), п’ять саджанців горобини «Магніфіка» – на вулиці Ливарній (відновлення рядової посадки), чотири саджанців клена кулястого – на вулиці Любінській, а сім – на Кульпарківській, 46 саджанців Липа широколиста – на вулиці Широка (рядова посадка), чотирни саджанців липи широколистої – на вулиці Повітряній, 27 – на вулиці Кульпарківська (рядова посадка), а 15 саджанців – на вулиці Рудненській (рядова посадка), 25 саджанців клену «Роял Ред» – на вулиці Широкій (рядова посадка), 36 саджанців клену «Друмонді» – на вулиці Широкій (рядова посадка), а 580 спіреї японськаої – на вулиці Городоцькій.

Також, як повідомили у відділі комунального супроводу Залізничної районної адміністрації, за кошти мешканців на вулиці Виговського, 25 було висаджено 10 дерев породи сумах і 10 дерев породи сосна, а за кошти підприємців на вулиці Виговського (ТРЦ «Південний») висаджено 60 кущів самшиту і 20 кущів туї. Ще 52 кущі самшиту завдяки коштам підприємців висадили на вулиці Данила Апостола.

«До 10 травня заплановано ще висадити 9 кущів гортензій у громадському просторі на  вулиці Широкій, 88-100 та 70 кущів пухироплідника на кільці вулиць Петлюри й Садової», – повідомив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослав Костяка.

Про це поінформували сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів