«Галичанка» лідирує в Балтійській гандбольній лізі

11:15 26 вересня 2016 р.

Львів’янки перемогли в Гродно всіх своїх суперниць.

Львівська «Галичанка» тріумфально дебютувала у жіночій Балтійській гандбольній лізі, перший з’їзний тур якої відбувся 23-25 вересня у Гродно (Білорусь). Підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко здолали усіх своїх суперниць.

Зокрема, віце-чемпіонок Білорусі – «БНТУ-Бєлаз» (Мінська область) – «Галичанка» перемогла  з рахунком 20:18. Своєю чергою, чинних чемпіонок Білорусі й переможниць Балтійської ліги попереднього сезону – ГК «Гомель» – гандболістки «Галичанки» перемогли з рахунком 17:14.

«Городнічанку» з білоруського міста Гродно львів’янки розгромили з результатом  26:14. Не залишили шансів і двом литовським командам – «Жальгіріс» (Каунас) та «Гарляві» (Каунаська область), здолавши їх з рахунками 25:20 та 24:18 відповідно.

Після першого туру Балтійської ліги «Галичанка» очолила турнірну таблицю. Другий з’їзний тур чинні чемпіонки України та володарки Кубка і Суперкубка України прийматимуть на своєму домашньому майданчику у Львові в палаці спорту «Галичина» з 28 до 30 жовтня.

Третій тур пройде з 2 до 4 грудня у білоруському  Мінську, четвертий – 27-29 січня у Гарляві (Литва), п’ятий – 24-26 лютого, Каунас (Литва). А останній, фінальний, тур відбудеться з 31 березня по 2 квітня у місті Гомель (Білорусь). Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, в прес-службі міськради.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів