«Карпати» розпочали друге коло чемпіонату України нічиєю

16:00 15 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: .fckarpaty.lviv.ua

«Зірка» й «Карпати» не виявили сильнішого в 12-му турі чемпіонату України з футболу – 0:0.

Перші півгодини матчу при незначній перевазі господарів минули без гострих моментів. На 34-й хвилині Іван Цюпа ледве не замкнув подачу з штрафного. «Карпати»  відповіли небезпекою від Гладкого (сейв Паста) та Мякушка (повз ворота).

На початку 80-х хвилин у львів’ян було два хороші моменти, аби вирвати перемогу. Спочатку Худоб’як не влучив у ворота, а через кілька хвилин Голодюк опинився на чудовій позиції для удару. Замість того, щоби забивати самому, Олег чомусь віддав передачу на Худоб’яка – Ігор знову пробив вище.

Відтак, «Карпати» набирають дев’ять очок (10-та позиція), а команда Монарьова має 10 очок (восьме місце). У 13-му турі «Карпати»  поїдуть до Полтави. Зірка зіграє проти Олімпіка.

Про це повідомили сьогодні, 15 жовтня, в інтернет-видання «Футбол 24».  Натомість в інформаційному центрі ФК «Карпати» навели статистику:

12-й тур, 15 жовтня, Кропивницький, стадіон «Зірка», похмуро, +17°С

«Зірка» – «Карпати» – 0:0

Арбітр – Денис Шурман (Вишневе

«Зірка»: Паст, Качараба, Драченко, Загальський, Гедж, Прядун, Рассадкін (Кондраков, 72), Пепе (Полегенько, 33), Ковальов, Чичиков, Цюпа.

Запасні: Льопка, Фаворов, Бруно, Дришлюк, Петров.

Головний тренер – Роман Монарьов.

«Карпати»: Підківка, Федецький, Нестеров, Кортеджано, Мірошніченко, Тіссоне, Голодюк, Мякушко (Акулінін, 86), Ді Франко (Лебеденко, 62), Ксьонз (Худоб’як, 72), Гладкий.

Запасні: Мисак, Лобай, Карраскаль, Гуцуляк.

Головний тренер – Сергій Зайцев.

Попередження: Качараба, 77, Драченко, 85, Прядун, 87 – Мякушко, 27, Голодюк, 44.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів