Львівська міськрада ухвалила викупити стадіон «Сільмаш»

15:42 20 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

На вулиці Городоцькій вирішили збудувати сучасний спортивний комплекс.

Як повідомили в четвер, 20 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, сьогодні, 20 жовтня, на сесії ЛМР було прийнято ухвалу про викуп у ТзОВ «Три Корони Девелопмент» для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вулиці Городоцькій, 207. Після викупу там мають збудувати сучасний спортивний комплекс.

За відповідну ухвалу проголосував 41 депутат. Згідно з ухвалою, міська рада має викупити у ТОВ «Три корони девелопмент» роздягальні для спортсменів площею 392,3 квадратних метрів та стадіон.

Начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич уточнила, що буде ще окрема ухвала, якою буде передбачено кошти на здійснення викупу. Вона також повідомила: «В ухвалі вартості викупу не зазначено. Ми оцінку повернули оцінювачу. В бюджеті міста будуть передбачені кошти на викуп».

Як інформував «ЩЛ», депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив сьогодні, 20 жовтня, що вулицю Городоцькій біля повороту на Левандівській міст перекрили учасники акції протесту проти можливої забудови на території стадіоні «Сільмаш».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів