На Всеукраїнській спартакіаді допризовників у Львові перемогла збірна Волині (відео)

19:30 26 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Господарі змагань завершили їх на дев’ятому місці.

У неділю, 25 вересня, на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту міністерства оборони України завершилися фінальні змагання за програмою Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді, які пройшли під егідою міністерства молоді та спорту й за підтримки Міноборони, управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації та Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Понад 200 юнаків, які представляли 21 збірну команди різних областей України (в тому числі – Луганської й Донецької областей) та Києва визначали кращих з поміж себе в особистому та командному заліках у бігу на 100 та 3000 метрів, підтягуванні, плаванні, метанні гранати на дальність, стрільбі та подоланні смуги перешкод.

Упродовж п’ятиденних змагань за результатами семи видів програми перемогу виборола збірна Волинської області (50 487,8 очок); друге – Вінницької області (50 413 очок), а на третій загальнокомандній сходинці п’єдесталу опинилися допризовники з ліцею імені Івана Богуна в Києві (49 994,8 очок), третє – команда Дніпровської області, п’яте – Харківської, шосте – Сумської, сьоме – Рівненської, восьме – Чернігівської, дев’яте – Львівської, десяте – Хмельницької.

Забіг на дистанцію 100 метрів завершився перемогою команди Вінницької області, а на дистанції три кілометри – Києва. Краще всіх метали гранати допризовники з Вінничини; підтягувалися й плавали (на дистанції 50 метрів) – кияни, долали смугу перешкод – юнакиз Волині, а стріляли – з Харківщини.

В індивідуальному заліку переміг допризовник А. Микитенко з Харківщини (5723 очки), другим став О. Наконечний з Вінничини (5475), третім – А. Дейнека з Волині (5465,5).

Кращим з поміж представників Львівської області виявився Святослав Денисяк з Червонограда (16-те місце в загальному особистому заліку) та Назар Босак з Буського району, який фінішував третім на кросовій дистанції три кілометри (9.25). При цьому Назар Босак, Святослав Денисюк та Назар Загорода з Кам’янсько-Буського району виконали кваліфікаційний норматив кандидата у майстри спорту з військово-спортивного багатоборства.

Всеукраїнська Спартакіада серед допризовної молоді проводилася з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до Законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах. Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, на сайті управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів