П’ятеро львів’ян допомогли юнацькій збірній України перемогти чорногорців

15:15 19 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

«Карпатівець» Данило Сікан поставив яскраву «крапку» у матчі.

Юнацька футбольна збірна команда України U-16 впевнено перемогла у другому матчі на «Кубку Егейського моря» у Туреччині однолітків з Чорногорії з рахунком 4:1. Щоправда, початок зустрічі був за суперниками: рахунок вдалося відкрити саме чорногорцям, які повели у рахунку на 10 хвилині – Вуяновіч отримав право на пенальті й, хоча Самойленко відбив його удар, опинився першим біля м'яча та все ж таки переправив його до сітки воріт українців.

Підопічні Олега Кузнецова витримали удар: «синьо-жовті» зуміли до перерви зрівняти рахунок, а у другому таймі забили ще три м’ячі. Дубль на рахунку Станіслава Бібліка, по одному голу забили Роман Якуба та Данило Сікан.

Після двох ігор українці мають в активі три очки та поки що лідирують у своїй групі. Проте 19 січня відбудеться матч між юнацькими збірними Греції та Чорногорії, під час якого буде визначено учасників фінального матчу та матчу за третє місце.

Кубок Егейського моря-2017

Україна U-16 – Чорногорія U-16 – 4:1

Голи: Біблік (28, 60), Якуба (53), Сікан (69) – Вуяновіч (10)

Попередження: Мікіліч, Музуровіч

Україна U-16: Самойленко – Снісар, Ауссі, Якуба, Матвєєв (Білич, 71), Шамич (Данилюк, 41), Біблік (Гудзінський, 65), Калинчук (Наконечний, 41), Вояновський (Сікан, 41), Хижняк, Підручний

Чорногорія U-16: Радуловіч – Дрінчич, Пуповіч, Мікіліч, Османовіч, Крівокапіч (Музуровіч, 73), Бойовіч, Вуяновіч, Вукчевіч (Діноса, 54), Мірковіч (Раденовіч, 63), Гашевіч (Вуйовіч, 63)

Про це повідомили на сайті Федерації футболу України. Натомість у львівському футбольному клубі «Карпати» поінформуваи, що одразу п’ятеро його вихованців зіграли за збірну України (U-16) і впевнено перемогли однолітків із Чорногорії, а центрфорвард Данило Сікан, вийшовши на заміну, відзначився красивим забитим голом. Причому до складу збірної України (U-16) викликали шістьох карпатівців: лівого захисника Артема Данилюка, центрального оборонця Тимофія Калинчука, атакувального півзахисника Вадима Гудзінського, крайніх нападників Вадима Мельнійчука і Романа Наконечного та форварда Данила Сікана.

До слова, останній із них який розповів: «Першими пропустили гол з пенальті, та попри це зуміли зібратись і поборотись до кінця. Ми були сильнішими за наших суперників, багато в чому їх перегравали. Думаю, за рахунок цього, змогли швидко відіграти пропущений м’яч та забити ще. Я вийшов на заміну у другому таймі, зумів відзначитись голом. Після матчу, багато хто привітав із забитим м’ячем, мені це дуже приємно».

Про це повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати», де також опублікували відео успішної атаки його вихованця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів