«Шахтар» переміг у Львові «Істанбул Башакшехір» і вийшов у груповий раунд Ліги Європи (відео)

00:00 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: football24.ua

На 88-й хвилині міг забивати Срна, але капітан з декількох метрів влучив у поперечину та не довів рахунок до розгромного.

У матчі-відповідді плей-офф Ліги Європи «гірники» перемогли на «Арені Львів» «Істанбул Башакшехір» –2:0. У першому матчі «Шахтар» підтвердив свій фаворитизм, перегравши суперника на його полі. Тому перед поєдинком у Львові «гірники» вже мали певний гандикап.

Для того, щоб не повторити помилок протистояння з «Янг Бойз», господарі хотіли забити швидкий гол. Футболісти «Шахтаря» взялися до справи одразу після стартового свистка, і «висіли» на воротах «Істанбула», поки рахунок на табло не змінився на їхню користь.

Спершу забив Феррейра, але його гол не зарахували через порушення правил. А вже за сім хвилин після цього «гірники» таки вийшли вперед – Аттамах головою замкнув простріл Ісмаїлі в свої ворота. Цей гол став логічним підсумком домінації підопічних Фонсеки.

«Істанбул» першу свою атаку провів лише перед перервою. Турки почали володіти м'ячем, але до небезпеки поблизу володінь Пятова справа не доходила.

Другий тайм знову розпочався з наступів гостьової команди. Їм вдалося навіть декілька разів пробити по воротах. Однак український голпікер був на місці.

Найактивнішим у складі гостей був Албайрак, а гірників переважно вів за собою Марлос. Останній зняв всі питання про переможця двоматчевого протистояння, реалізувавши пенальті.

На 88-й хвилині міг забивати Срна, але капітан з декількох метрів влучив у поперечину та не довів рахунок до розгромного. Відтак, «Шахтар» впенено перемагає і здобуває право змагатися в груповому раунді Ліги Європи.

Ліга Європи. Плей-офф, матч-відповідь. «Шахтар» – «Істанбул Башакшехір» – 2:0 (4:1 за сумою)

Голи: Аттамах, 51 (автогол), Марлос, 71 (пенальті.)

Про це повідомили 25 серпня на сайті інтернет-видання «Фуутбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів