Винниківський «Рух» уклав контракт з екс-карпатівцем

13:48 18 серпня 2017 р.

Фото до новини

Воротар Олександр Ільющенков і півзахисник Віталій Гемега виступатимуть за «Рух» щонайменше впродовж року.

В інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух» повідомили, що однорічні контракти з ним уклали воротар Олександр Ільющенков і півзахисник Віталій Гемега. Олександр Іллющенков народився 23 березня 1990 року у Тернопілі, де й розпочав воротарську кар’єру, захищаючи кольори «Ниви».

Згодом своєю надійною грою у воротах привернув увагу селекціонерів львівських «Карпат». За «зелено-білих» Іллющенков провів три сезони і зумів завоювати місце в головній команді «Карпат».

Окрім львівського клубу, Олександр запам’ятався уболівальникам за виступами у складі харківського «Металіста»  та рівненського «Вересу». Також в активі Олександра Іллющенкова є досвід виступу у молодіжній збірній України. 

Натомість Віталій Гемега народився 10 січня 1993 року в селі Степанки у Вінницькій області і є вихованцем київського «Динамо». Після закінчення його футбольної академії виступав у першій лізі за «Динамо-2». Там доволі швидко виборов місце у стартовому складі. Також регулярно отримував виклики до різних юнацьких команд збірної України.

У 2015 році його запросила ужгородська «Говерла». Саме у цій команді Віталій дебютував в українській прем’єр-лізі. Гемега одразу у першому матчі за закарпатський клуб відзначився голом. 19 липня 2015 року теперішній новачок «Руху» засмутив голкіпера  «Дніпра» Бойка. Та гра закінчилася нічиєю 1:1.  

Далі у кар’єрі Віталія Гемеги були ще дві команди. Спершу він спробував сили у польській «Віслі» з Плоцька, а весняну частину чемпіонату провів у донецькому «Олімпіку».Тепер Гемега намагатиметься зреалізувати свій потенціал у команді Володимира Мазяра. У «Русі» 23-річний гравець виступатиме під 18-м номером. 

Про це повідомили в інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів