Збірна України перемогла в першому матчі Універсіади завдяки львів’янам

16:48 20 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

У ворота південноафриканців влучали лише Львівського державного університету фізичної культури.

Студентська збірна України перемогла в першому матчі на 29-й Всесвітній Універсіаді південноафриканців із рахунком 2:0. На 27-й хвилині атаку нашої команди точним ударом завершив крайній півзахисник Андрій Бузько. 

За хвилину до перерви півзахисник Тарас Завійський поставив переможну крапку. Обидва автори голів – студенти Львівського державного університету фізичної культури. 

Наступний суперник українців– збірна Кореї, яка програла команді Аргентини з рахунком 1:2. 

Після першого туру українська команда очолила турнірну таблицю в своїй групі. 

Решта результатів першого туру:Японія – Малайзія – 2:0, Уругвай – Канада – 2:0.

Про це повідомили на сайті Всеукраїнської футбольної організації студентів.

Інформаційний центр львівського футбольного клубу «Карпати» поспілкувався з авторами голів, які підсумували старт українців та розповіли наскільки тамтешні погодні умови впливають на якість гри. Зокрема, Тарас Завійський повідомив: «Матч був справді дуже важким у плані фізики. Надворі стояла неймовірна спека. Ми обрали правильну тактику та забили два голи. У другому таймі грали від оборони, адже знали, що африканці не втомляться бігати, навіть попри високу температуру. Варто сказати, що у команди з ПАР є багато футболістів високого класу, котрі вирізняються класною технікою та швидкістю. Але водночас, вони дуже грубо грають у відборі.  Звичайно, хлопці задоволені, але не можна зупинятись. На матч з корейцями налаштування вкрай серйозні. У неділю трішки відпочинемо, можливо, поїдемо до океану». 

Натомість Андрій Бусько розповів: «Грали на штучному полі, це давалось взнаки, вже на 15-ій хвилині ноги справді «горіли». Перший тайм вийшов дуже хорошим: ми володіли перевагою, змушували суперника бігати без м’яча, а за таких погодних умов зробити це було складно. На другу 45-хвилинку вийшли з перевагою у два голи. Знали, що африканці будуть багато атакувати, так і сталося. Нам довелось більше оборонятись, але, попри це, зуміли вибігати у швидкі контратаки. Мали класні моменти, щоб збільшувати рахунок, та, на жаль, не зуміли скористатись ними. В останні хвилини матчу довелось добряче понервувати, суперник забив нам два м’ячі, але, на щастя, зробив це з положення «поза грою». 

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів