260 контейнерних майданчиків у Львові ще переповнені сміттям, – ЛМР

11:48 25 квітня 2017 р.

У Залізничному районі Львова не вивезли сміття зі 66 майданчиків, у Сихівському – зі 60, у Франківському – зі 17, у Шевченківському – з 98, у Личаківському – з 19.

У Львівській міськраді повідомили у вівторок, 25 квітня, що сьогодні комунальники ще не вивезли сміття з 260 контейнерних майданчиків житлового фонду – 

21% від загальної кількості. Зокрема, в Залізничному районі Львова не вивезено сміття зі 66 майданчиків, у Сихівському – зі 60, у Франківському – зі 17, у Шевченківському – з 98, у Личаківському – з 19.

Тверді побутові відходи не вивезені також із 26 контейнерних майданчиків закладів освіти та одного майданчика закладів охорони здоров’я. А виконувач обов’язків голови Залізничної районної адміністрації Богдан Антохів запевнив: «Ми кожного дня спілкуємося з перевізниками і перевіряємо стан контейнерних майданчиків. За вчорашній день було очищено чотири майданчики з перенакопиченим сміттям на Левандівці. Залишається ще сім перенакопичених майданчики. Ми працюємо з перевізниками, щоб вони вивезли перенакопичене сміття.

Скарги від мешканців надходили лише щодо перенакопиченого сміття на майданчиках. Скарг про те, що завелися щурі, до нас не надходило». 

Про це повідомили сьогодні, 25 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів