48 жителів Львівщини отримуватимуть пенсії за особливі заслуги

11:00 26 жовтня 2016 р.

Зокрема пенсії за особливі заслуги перед Україною отримуватимуть 19 жителів Львівщини, відзначені трудовими нагородами.

У Львівській області пенсію за особливі заслуги перед Україною призначать 48 громадянам. Про це йшлося у вівторок, 25 жовтня, на черговому засіданні Комісії зі встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при Львівській обласній державній адміністрації.

Зокрема пенсії за особливі заслуги перед Україною отримуватимуть 19 жителів Львівщини, відзначені трудовими нагородами. Одинадцятеро з них нагороджені орденами України та колишнього СРСР. Ще двоє удостоєні військовими нагородами, натомість званням «заслужений» – восьмеро. 

Окрім того, на комісії розглянули клопотання голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення про призначення пенсій за особливі заслуги перед Україною 25-м багатодітним матерям, у зв’язку із присвоєнням їм почесного звання «Мати-героїня» (в тому числі збільшення надбавки за статтею 10 Закону – чотирьом). На розгляд Пенсійного фонду України підготовлено також п’ять справ членів сімей, загиблих під час АТО, яких Указом Президента України посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня та орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня; три справи осіб, які відзначені почесними званнями «Народний художник України» та «Народний артист України»; одну справу члена сім’ї відзначеного почесними званнями «Заслужений діяч мистецтв України» та «Народний артист України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів