Адмінкомісія оштрафувала дев’ятьох львів’ян

11:10 22 травня 2018 р.

Засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини.

Засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини.
Фото: facebook.com/andriy.moskalenko

У вівторок, 22 травня, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини.

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Комісія розглянула 11 протоколів щодо незаконних дій фізичних осіб на об’єктах культурної спадщини Львова в центральній частині міста (встановлення пластикових вікон/дверей замість дерев’яних, перепланування, тощо). Зокрема – на вулицях Федорова, Руській, Вишиваного (насправді це площа. – «ЩЛ»), Михальчука, Краківській, Валовій, Енергетичній і площі Ринок».

«Розгляд справ стосовно двох протоколів перенесли, а щодо дев’ятьох справ накладено штрафи в розмірі 1700 гривень. Комісія також заслухала інформацію щодо самовільно встановленої металевої конструкції на  даху «Гранд Готелі», щодо якої управління охорони історичного середовища ЛМР надіслало власнику листа з вимогою демонтувати конструкцію», – доповнили у міськраді.

Начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко зауважила: «Це вже не перша металева конструкція, яка з’являється на «Гранд Готелі». На наше звернення першу конструкцію власник демонтував. Теперішня, друга конструкція, встановлена самовільно. Ми скерували лист власнику з вимогою її демонтувати. На сьогодні конструкція не демонтована».

«Розгляд протоколу цього адмінпорушення буде розглянуто на наступному засіданні комісії», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів