Брат загиблої внаслідок ДТП стверджує, що її збив президент львівських «Карпат»

10:30 19 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті інтернет-видання «Українська правда»

Степан Мацевко просить усіх свідків допомоги в зборі додаткових свідчень.

Брат загиблої вчора внаслідок ДТП Наталі Тріли, Степан Мацевко, стверджує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що за кермом «Мерседеса», який збив її, був президент львівських «Карпат» Петро Димінський. Степан Мацевко розповів, що Наталя Тріла вчора близько 15.00 виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня в Яворівському районі, де вона проживала, а після того, як повернула вбік нього, «Мерседес», яким керував Димінський, на великій швидкості здійснив обгін у недозволеному місці й скоїв зіткнення, після якого зник у невідомому напрямку.

Степан Мацевко також повідомив: «Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував, що це він був за кермом «Мерседеса». Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, «Мерседес» злетів в кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує, що був за кермом, немає жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили, як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності». 

Брат загиблої написав також на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Не можна залишати вбивцю без покарання. Прошу Вашої допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів. ДТП сталася близько 15.10 у мелі Ямельня. Вірю в силу Фейсбуку і надіюся, що ми разом покараємо цю істоту. Мої контактні дані: телефон 0676700762, email: matsevko.s@i.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів