Дані про оновлення пільгових ЛеоКарт 18-28 березня не збереглися. Що робити

18:49 15 квітня 2024 р.

Фото до новини

Після хакерської атаки перевірено та відновлено майже 250 тисяч пільгових профілів карток.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», після хакерської атаки перевірено та відновлено майже 250 тисяч пільгових профілів карток. Однак, під час виконання робіт з’ясувалося, що дані про оновлення пільгових профілів у період з 18-28 березня не збереглися. Відтак, аби запобігти блокуванню карток, пільговиків, які надавали документи для продовження терміну дії профілів своїх карток впродовж 18-28 березня, просять подати їх повторно.

«Під час виконання робіт підрядник зауважив, що частина профілів потребують оновлення даних.  -  Тож, аби запобігти блокуванню карток,  пільговикам, які надавали документи для продовження терміну дії профілів впродовж 18-28 березня, необхідно подати їх повторно. Пільговикам, які надавали для продовження терміну дії профілю транспортної картки актуальний пільговий документ в період 18 – 28 березня, необхідно це зробити знову, тому що дані в системі не збереглися і термін дії картки не продовжено. Відповідно – картка блокуватиметься при спробі завалідувати проїзд», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Продовжити термін дії пільги можна у такі способи:

–  онлайн через Портал мешканця, інструкція тут:

–  записатись на приймання в один з пунктів приймання документів за номером телефону гарячої лінії ЛКП “Львівавтодор”: 0800 303 007.

Нагадаємо, в ніч на 29 березня було зафіксовано хакерську атаку на систему електронного квитка у Львові. За цим фактом скеровано звернення у Департамент кіберполіції Національної поліції України. Поліція відкрила кримінальне провадження та проводить слідчі дії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів