Депутати міськради змінили правила паркування транспортних засобів у Львові

16:00 27 квітня 2017 р.

У четвер на сесії ЛМР, зокрема, прийняли ухвалу «Про внесення змін до положення про паркування транспортних засобів у Львові» від 29.12.2011 року №1072».

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, у Львівській міськраді. У ній також конкретизували, що внесено зміни у додаток до ухвали міської ради від 29.12.2011 року №1072 «Про затвердження положення про паркування транспортних засобів у Львові»:

1. У розділі 2 терміни «Замовник» та «Гостьовий майданчик для паркування» викласти у новій редакції: «Замовник – управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури, уповноважений орган з організації паркування транспортних засобів у Львові. Гостьовий майданчик для паркування – майданчик для безоплатного паркування транспортних засобів працівників та/або відвідувачів підприємств, організацій, торговельних закладів (ринків, магазинів, супермаркетів), розважальних закладів і салонів (ресторанів, кафе, барів, нічних клубів, казино тощо) на прилеглих до них територіях».

2. Викласти пункт 3.2 у новій редакції: «3.2. Організацію майданчиків для паркування у Львові здійснює замовник за власною ініціативою чи за поданням суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування за попереднім погодженням з уповноваженим органом Головного управління Національної поліції України у Львівській області».

3. Викласти пункт 3.6 у новій редакції: «3.6. Схема організації паркування транспортних засобів на майданчиках для паркування зазначається у паспорті майданчика для паркування за погодженням з уповноваженим органом Головного управління Національної поліції України у Львівській області».

4. Викласти підпункт 3.9.1 у новій редакції: «3.9.1. Для відведених майданчиків – з 8.00 до 19.00».

5. Викласти пункт 3.13 у новій редакції: «3.13. Спеціально визначені земельні ділянки для організації гостьових майданчиків для паркування транспортних засобів підприємств, організацій, торговельних та розважальних закладів на прилеглих до них територіях та майданчики для паркування на їх внутрішніх територіях надає замовник цим суб’єктам без проведення конкурсу відповідно до звернень суб’єктів підприємницької діяльності».

6. Замінити у пункті 4.3 слова «на 10 місць» словами «на 20 місць».

7. Викласти пункт 8.5 у новій редакції:

«8.5. Уповноважений орган Головного управління Національної поліції України у Львівській області».

8. Викласти підпункт 8.6.4 у новій редакції: «8.6.4. Повідомляє управління патрульної поліції у мЛьвові про виявлені факти порушення Правил дорожнього руху та вимог цього положення».

Про це повідомляється сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів