Курсанти-нацгвардійці тренувалися вгамовувати заворушення

16:30 24 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: vv.gov.ua

Із курсантами Національної академії НГУ були проведені практичні заняття з відпрацюванням тактики дій, за умови загострення ситуації, під час несення служби з охорони громадського порядку.

Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, в Національної гвардії України (НГУ) , де також поінформували: «Практичні заняття були проведені з особовим складом резерву Академії. Перед початком тренування заступник начальника академії, полковник Сергій Мартиненко, перевірив готовність особового складу до занять, екіпіровку курсантів та всіх груп, що входять до складу резерву».

«Під час тренувань  було відпрацьовано декілька варіантів розвитку подій. Кожен задіяний підрозділ відпрацював тактику дій в заданих умовах. Курсанти тренували дії особового складу в групах бойових порядків під час припинення масових заворушень, стройові прийоми із засобами активної оборони, удари гумовою палицею та дії в бойових порядках «Моноліт» та «Ланцюжок», – конкретизували в повідомленні.

А заступник начальника Національної академії, полковник Сергій Мартиненко, зазначив: «Резерв академії неодноразово виконував службово-бойові завдання з охорони громадського порядку, посилення охорони державних установ, несення служби при ускладненні оперативної обстановки в регіоні. Тому, ми маємо постійно проводити перевірки та тренування особового складу, аби бути впевненими в стовідсотковій готовності резерву до виконання завдань, передбачених законом».

Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фото з місця події.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів