Львівські десантники показали бойову техніку школярам

15:10 24 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Понад 250 учнів середніх шкіл Львова відвідали 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

У клубі розповіли військової частини юнакам та дівчатам про бойовий шлях славетного з’єднання, участь в миротворчих місіях, міжнародних навчаннях та безпосередньо бойових діях з російсько-терористичними угрупуваннями на Донбасі. Також до уваги дітей був представлений відеоролик про бої львівських десантників за Луганський аеропорт.

Після цього школярі відвідали парк бойових машин, де оглянули зразки сучасної бойової техніки. Не менш цікавою була експозиція Воєнно-історичного музею Львівського гарнізонного будинку офіцерів, яка знаходиться на території десантно-штурмової бригади.

У розташуванні військової частини діти мали можливість оглянути зразки стрілецької зброї, важкого піхотного озброєння, десантно-парашутні системи та військової амуніції Львівських десантників. Також юнаки та дівчата мали змогу поспілкуватися з військовослужбовцями та дізнатися про особливості служби у Високомобільних десантних військах.

Чимало школярів виявили бажання в подальшому проходити службу за контрактом в «Крилатій піхоті». А дехто – стати офіцером-десантником.

Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фототепортаж військової частини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів