На Донеччині загинув волонтер зі Львівщини (оновлено)

21:40 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Володимира Шелудька в інтернет-мережі «Facebook»

За попередніми даними правоохоронців, снайпер окупантів влучив у мешканця Львівської області 1986 року народження, який привіз українським військовим на передову продукти харчування

«Сьогодні біля 17-ї години в Широкиному ворожий снайпер вбив 30-річного волонтера зі Львівщини Володимира Шелудька. Про це журналісту Буського медіа-порталу повідомили у прес-службі ГУ Донецького відділу поліції. Вічна пам'ять!», – повідомили в п'ятницю на сайті Буського медіа-порталу. Раніше в прес-службі Донецького обласного управління Національної поліції розповіли сьогодні, 26 серпня:

«У Широкиному вбито волонтера. За попередніми даними, чоловіка вбив снайпер бойовиків. Загиблий – мешканець Львівської області,1986 року народження, привіз українським військовим на передову продукти харчування. Поліцейські з’ясовують обставини події.

Увечері до чергової частини Центрального відділу поліції надійшло повідомлення від оператора спецлінії 102 про те, що до маріупольської лікарні медичної швидкої допомоги  доставлено зі села Широкине тіло волонтера. Діагноз – вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення лівої половини грудної клітини з пошкодженням лівої легені та серця.

За попередньою інформацією, загиблий став мішенню снайпера терористів. Попередня правова кваліфікація – статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів