На Львівщині стартував конкурс мікропроектів громадських і благодійних організацій

10:30 26 квітня 2017 р.

Громадські організації можуть подати на конкурс декілька конкурсних пропозицій.

Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс з визначення мікропроектів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка. Проекти (програми, заходи), які подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію соціально-економічного розвитку та культурно-просвітницької діяльності.

Громадські організації можуть подати на конкурс декілька конкурсних пропозицій. За рахунок бюджетних коштів фінансуватимуть не більше як 70% вартості програми (проекту, заходу).

Обсяг фінансової підтримки становитиме до 50 тисячі гривень. У разі визнання проекту переможцем Конкурсу, конкурсна комісія визначає обсяги бюджетних коштів для виконання кожного проекту з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі. Усі документи (кожна сторінка), що містяться у конкурсній пропозиції, повинні скріплюватися печаткою організації.

Конкурсні пропозиції приймаються до 29 квітня щоденно, окрім вихідних та святкових днів, з 10.00 до 17.00 за адресою: Львів, вулиця Митрополита Андрея, 10, кабінет 503. Контактна особа – Ірина Змисна, телефон: (032) 255-31-60, e-mail: dszn.plan@gmail.com.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися за посиланням на сайті ЛОДА. Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів