На Львівщині відремонтують дороги до пунктів пропуску на кордоні з Польщею

11:25 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, уряд Польщі прийняв рішення про скерування Україні 100 мільйонів євро кредитних коштів. Половину цих грошей спрямують на будівництво автошляхів, які йдуть до міжнародних пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 1 квітня, «Щоденному Львову»: 

«Уряд Польщі прийняв рішення про скерування Україні 100 мільйонів євро кредитних коштів. Половину цих грошей спрямують на будівництво автошляхів, які йдуть до міжнародних пунктів пропуску на кордоні з Республікою Польща. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду, що відбулось 31 березня. 

Нагадаємо, що за результатами зустрічі з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, Прем’єр-міністр підтримав пропозицію облдержадміністрації про виділення коштів у рамках міжурядової угоди між Україною та Польщею на капітальний ремонт під’їзних доріг до пунктів пропуску на території Львівщини. За ці кошти в області планується ремонт доріг до пунктів пропуску у Старосамбірському, Сокальському і Жовківському районах.

Арсеній Яценюк також нагадав, що Кабмін виділив 1,7 мільярда гривень на ямковий ремонт українських доріг. Крім того, 700 мільйонів гривень отримають дороги в Західних областях України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів