Садочок на Львівщині, в якому отруїлися діти, закрили на 10 діб

09:15 23 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fakty.ictv.ua

22 травня в інфекційне відділення Сокальської районної лікарні шпиталізували в стані середнього ступеню важкості з діагнозом «гострий гастроентероколіт» вже шосту дитину зі сокальського дошкільного навчального закладу №7.

Про це розповіли в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, де також розповіли: «21 травня надійшло повідомлення від Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про госпіталізацію в період з 16 травня по 21травня в інфекційне відділення Сокальської центральної районної лікарні з діагнозом «гострий гастроентероколіт» п’ятьох дітей, які відвідували та харчувалися в ДНЗ №7 міста Сокаля. Стан пацієнтів задовільний».

«22 травня в інфекційне відділення Сокальської центральної районної лікарні була госпіталізована ще одна дитина з діагнозом «гострий гастроентероколіт» у стані середнього ступеню важкості. У зв’язку із харчовим отруєнням дітей і незадовільним санітарним станом харчового блоку ДНЗ № 7, розпорядженням Головного управління Держпродспоживслужби у Львівськй області дитячий заклад з 23 травня закрито на 10 діб», – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів