Поліція знайшла живою доньку-немовля вбитої у Німеччині українки. Бабусю досі шукають

14:01 15 березня 2024 р.

Фото до новини

Німецька поліція знайшла живою доньку вбитої 7 березня українки та затримала імовірних убивць жінки.

Про це йдеться у спільному пресрелізі прокуратури та головного управління поліції Мангейма, який цитує Укрінформ, пише DailyLviv.com.

Зазначається, що ввечері 13 березня в районі Рейн-Неккар затримали двох осіб віком 43 і 44 років. Є підозра, що саме вони могли вбити 27-річну українку. 14 березня обох доправили в СІЗО.

«Під час затримання було виявлено п'ятитижневу дівчинку неушкодженою, її доправили до лікарні. Після порівняння ДНК стало зрозуміло, що це донька вбитої. Нині нею опікується управління у справах молоді», - йдеться у пресрелізі.

Однак невідомим залишається місцеперебування 51-річної матері загиблої. Спеціальна комісія інтенсивно продовжує пошуки та просить можливих свідків вийти на зв’язок.

Нагадаємо, 7 березня близько 10:20 ранку на дамбі річки Рейн біля Гоккенхайма було знайдено тіло жінки з ознаками «зовнішнього насильства». Особу вбитої встановили - нею виявилася 27-річна українська біженка, яка проживала в будинку для біженців у районі Рейн-Неккар і вважалася зниклою безвісти. За кілька днів до цього вона подорожувала з мамою та 5-тижневою донькою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів